Meer resultaten voor aanleunwoning capelle aan den ijssel

 
aanleunwoning capelle aan den ijssel
Uitvaart Krimpen aan den IJssel Stoppelenburg Uitvaartverzorging.
Maar ook ver buiten deze regio kunt u op ons rekenen. Stoppelenburg Uitvaartverzorging heeft meerdere eigen uitvaartcentra in de Krimpenerwaard. Meer informatie vindt u achter de link: Uitvaart Krimpen aan den IJssel, Uitvaart Lekkerkerk, Uitvaart Schoonhoven., Vanuit deze uitvaartcentra verzorgen wij ook uitvaarten voor: Ouderkerk aan den IJssel, Bergambacht en Krimpen aan de Lek.
IJssel
Home, werken bij HSB de Vijverhof Werken bij HSB de Vijverhof.
2903 LJ Capelle aan den IJssel. Telefoon: 010-450 37 55. Fax: 010-450 83 30. De Vijverhof: een dorp in een stad, waar alles draait om mensen. Onze inwoners, medewerkers, vrijwilligers én onze bezoekers. We vormen een bruisend woonzorgcentrum met belangrijke voorzieningen voor de samenleving in Capelle.
Bureaustoel
Seniorenwoningen, 55 plus woningen, De Roo van Capelle Capelle aan den IJssel Woonzorg Nederland.
De Roo Appartementen, Capelle aan den IJssel. 088 921 04 14. Bereikbaar van 08.30 tot 13.00 uur. De Baronie 109-374, 2904 XD Capelle aan den IJssel. De Roo Appartementen bevinden zich aan De Baronie in de wijk Oostgaarde in Capelle aan den IJssel.
lease koffiemachine
Seniorenwoningen te huur in Capelle aan den IJssel met Type woning: Aanleunwoning Woonz.nl.
Aanleunwoning: 2-kamerflat 50 100 m. Woonzorgcentrum Oldeslo Zorggroep Oldael. Direct contact: 070-2170612. Stel een vraag. 2-kamer appartement 30 50 m. Huize Royal Saffier. Direct contact: 070-2170644. Stel een vraag. Seniorenwoningen in Capelle aan den IJssel. Capelle aan den IJssel Capelle is een gemeente met een rijke geschiedenis.
esta
Woonzorg regio Rotterdam: huur een seniorenwoning of aanleunwoning HSB de Vijverhof.
In ons woonzorgcentrum onder de rook van Rotterdam staat gastvrijheid voorop. Bent u op zoek naar een appartement geschikt voor senioren in de regio Rotterdam? Dan kunt u zich inschrijven via de website www.wonenindevijverhof.nl of, bij De Vijverhof in Capelle aan den IJssel.
bedrukte Poloshirts
Home Wonen in de De Vijverhof.
Regel uw zaken zelfstandig Gemeente Capelle aan den IJssel. Lees meer over het hart van Capelle Onze gebouwen. Onbezorgd wonen doet u in één van de gebouwen van De Vijverhof, alle met hun eigen karakter en allemaal in Capelle aan den IJssel.
Residentie IJsselzicht Humanitas.
Prachtig gelegen in het vele groen van de wijk Oostgaarde nabij het Hitlandbos in Capelle aan den IJssel. Winkelcentra, culturele en recreatieve voorzieningen bevinden zich in de nabijheid. U kunt naar het theater, een dubbel spelen op een van de tennisbanen en ook liefhebbers van de golfsport vinden hun draai in Capelle aan den IJssel.
Onze woonlocaties.
Serviceflat Oorden Staete. d'Amandelhof' te Capelle aan den IJssel. De serviceflat van de locatie d Amandelhof is gebouwd tegen het zorggebouw. Op dit moment worden er op deze locatie 25 woningen verhuurd. Alle woningen zijn 2-kamerappartementen. Oorden Staete te Rotterdam voorheen Avondrust.
Aanleunwoning Capelle aan den IJssel De Telefoongids.
Toon 5 resultaten. Capelle aan den IJssel. Zorginstellingen in Capelle aan den IJssel. Aanleunwoning in Capelle aan den IJssel. Aanleunwoning in Capelle aan den IJssel. IJsselzicht Senioren Residentie. Helenabaai 1, 2904AE, Capelle aan den IJssel. 010-4515833 Toon nummer Plan route KvK-gegevens.
Zorginstelling regio Rotterdam: De Vijverhof in Capelle aan den IJssel HSB de Vijverhof.
Bekijk de activiteiten-agenda. 2903 LJ Capelle aan den IJssel. Telefoon: 010-450 37 55. Fax: 010-450 83 30. De Vijverhof is een bruisend woonzorgcentrum met belangrijke voorzieningen voor de samenleving in Capelle. Naast huurappartementen voor senioren bieden we hier alle vormen van zorg.

Contacteer ons