Resultaten voor aanleunwoning capelle aan den ijssel

 
aanleunwoning capelle aan den ijssel
IJssel
Zorginstelling regio Rotterdam: De Vijverhof in Capelle aan den IJssel HSB de Vijverhof.
Dat is hospice IJsselOever, dat later dit jaar zeer waarschijnlijk een plek krijgt binnen De Vijverhof. Bekijk alle nieuwsberichten. Mevr Lingmont-Klap Fijne herin-neringen aan een mooi leven. Werken in De Vijverhof. Bekijk de activiteiten-agenda. 2903 LJ Capelle aan den IJssel.
kapper zonder afspraak groningen
Seniorenwoningen te huur in Capelle aan den IJssel met Type woning: Aanleunwoning Woonz.nl.
Javascript is nodig om deze website goed te kunnen bekijken. Excuses voor het ongemak. Diensten aan huis. Meld u aan. Seniorenwoningen te huur. Seniorenwoningen te huur. In Capelle aan den IJssel met Type woning: Aanleunwoning. Sorteren op: Afstand. Zoek naar een woning.
graveren
Residentie IJsselzicht Humanitas.
Prachtig gelegen in het vele groen van de wijk Oostgaarde nabij het Hitlandbos in Capelle aan den IJssel. Winkelcentra, culturele en recreatieve voorzieningen bevinden zich in de nabijheid. U kunt naar het theater, een dubbel spelen op een van de tennisbanen en ook liefhebbers van de golfsport vinden hun draai in Capelle aan den IJssel.
schaatsbaan nijmegen
Home Wonen in de De Vijverhof.
Lees meer over huren. Regel uw zaken zelfstandig Gemeente Capelle aan den IJssel. Lees meer over het hart van Capelle Onze gebouwen. Onbezorgd wonen doet u in één van de gebouwen van De Vijverhof, alle met hun eigen karakter en allemaal in Capelle aan den IJssel.
optrekkend vocht binnenmuur
Onze woonlocaties.
Serviceflat Oorden Staete. d'Amandelhof' te Capelle aan den IJssel. De serviceflat van de locatie d Amandelhof is gebouwd tegen het zorggebouw. Op dit moment worden er op deze locatie 25 woningen verhuurd. Alle woningen zijn 2-kamerappartementen. Oorden Staete te Rotterdam voorheen Avondrust.
ZorgBreed Welkom bij ZorgBreed.
Wij bieden op twee locaties in Capelle aan den IJssel verpleging en verzorging. Bewoners van De Baronie kunnen voor zorg en hulp terecht bij ZorgBreed Thuis. ZorgBreed biedt verschillende verpleeg en verzorgingshuiszorg op twee prachtige locaties in Capelle aan den IJssel.
Seniorenwoningen, 55 plus woningen, De Roo van Capelle Capelle aan den IJssel Woonzorg Nederland.
De Roo Appartementen, Capelle aan den IJssel. De Baronie 109-374, 2904 XD Capelle aan den IJssel. De Roo Appartementen bevinden zich aan De Baronie in de wijk Oostgaarde in Capelle aan den IJssel. Het wooncomplex bestaat uit 265 tweekamerwoningen, verdeeld over twee gebouwen en liggen in een parkachtige omgeving.
Woonzorg regio Rotterdam: huur een seniorenwoning of aanleunwoning HSB de Vijverhof.
Bent u op zoek naar een appartement geschikt voor senioren in de regio Rotterdam? Dan kunt u zich inschrijven via de website www.wonenindevijverhof.nl of, bij De Vijverhof in Capelle aan den IJssel. Wij bieden 450 appartementen geschikt voor senioren in de sociale en de vrije sector, met eventueel zorg aan huis.

Contacteer ons