Meer resultaten voor vijverhof capelle aan den ijssel

 
vijverhof capelle aan den ijssel
Uitvaart Krimpen aan den IJssel Stoppelenburg Uitvaartverzorging.
Maar ook ver buiten deze regio kunt u op ons rekenen. Stoppelenburg Uitvaartverzorging heeft meerdere eigen uitvaartcentra in de Krimpenerwaard. Meer informatie vindt u achter de link: Uitvaart Krimpen aan den IJssel, Uitvaart Lekkerkerk, Uitvaart Schoonhoven., Vanuit deze uitvaartcentra verzorgen wij ook uitvaarten voor: Ouderkerk aan den IJssel, Bergambacht en Krimpen aan de Lek.
IJssel
Verzorgingshuis Capelle aan den IJssel HSB de Vijverhof.
Verzorgingshuis Capelle aan den IJssel. In Verzorgingshuis De Vijverhof hebben we plaats voor 62 inwoners. Hier bieden wij verpleging en verzorging zonder functie behandeling. Ook hier krijgt u zorg van een vast team. De huisarts is eindverantwoordelijk voor uw situatie.
koelkast
Home Wonen in de De Vijverhof.
Regel uw zaken zelfstandig Gemeente Capelle aan den IJssel. Lees meer over het hart van Capelle Onze gebouwen. Onbezorgd wonen doet u in één van de gebouwen van De Vijverhof, alle met hun eigen karakter en allemaal in Capelle aan den IJssel.
striae
Ouderenzorg bij zorgcentrum De Vijverhof in Capelle aan den IJssel HSB de Vijverhof.
Bel gerust met De Vijverhof in Capelle aan den IJssel: 010 450 37 55, van maandag t/m vrijdag van 9 uur tot 16 uur. Mevr Lingmont-Klap Fijne herin-neringen aan een mooi leven. Willem Hoogendam Ik wist meteen dat ik hier wilde wonen. 2903 LJ Capelle aan den IJssel.
lichtdoorlatende vouwgordijnen
Zorginstelling regio Rotterdam: De Vijverhof in Capelle aan den IJssel HSB de Vijverhof.
Bekijk de activiteiten-agenda. 2903 LJ Capelle aan den IJssel. Telefoon: 010-450 37 55. Fax: 010-450 83 30. De Vijverhof is een bruisend woonzorgcentrum met belangrijke voorzieningen voor de samenleving in Capelle. Naast huurappartementen voor senioren bieden we hier alle vormen van zorg.
fotopaneel
Vacatures HSB de Vijverhof.
Woon en zorgcentrum de Vijverhof met een prachtig nieuw gebouw in het hart van Capelle aan den IJssel staat voor ouderenzorg met een eigen gezicht. We besteden niet alleen aandacht aan het lichamelijk welzijn van onze bewoners, maar ook aan psychische en sociale aspecten.
slotenmaker capelle
Nu te huur Wonen in de De Vijverhof.
Roodborst Appartement B Steenloperstraat 201. Meer over dit model. De Vijverhof, een herkenbaar en respectvol thuis. Persoonlijk, betrokken en deskundig. Nu te huur. Roodborst, Groenling Steenloper. Contact / Vragen. Over de woonconsulent. 2903 LJ Capelle aan den IJssel. 010-450 37 55.
slotenmaker utrecht
De Vijverhof in Capelle aan den IJssel: zorginstelling ANBI HSB de Vijverhof.
Woonzorgcentrum De Vijverhof in Capelle aan den IJssel is door de Belastingdienst officieel erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling ANBI. Dit betekent onder meer dat giften aan De Vijverhof aftrekbaar zijn van het belastbaar inkomen. Het kan voor u aantrekkelijk zijn hier meer over te weten.
Woon-Zorgcentrum De Vijverhof Capelle aan den IJssel.
U bent hier.: Woon-Zorgcentrum De Vijverhof Capelle aan den IJssel. Woon-Zorgcentrum De Vijverhof Capelle aan den IJssel. Verpleeghuis en verzorgingshuis. Adres Reigerlaan 251. 2903 LJ Capelle aan den IJssel. Locatie Deze locatie is onderdeel van De Vijverhof. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig?
Contact HSB de Vijverhof.
Contact met De Vijverhof in Capelle aan den IJssel. Wij maken graag contact en kennis met u. In woonzorgcentrum De Vijverhof in Capelle aan den IJssel draait alles om mensen en persoonlijk contact. Samen met al onze medewerkers en vrijwilligers brengen we dit dagelijks in de praktijk.
Zorginstelling regio Rotterdam: De Vijverhof in Capelle aan den IJssel HSB de Vijverhof.
Bekijk de activiteiten-agenda. 2903 LJ Capelle aan den IJssel. Telefoon: 010-450 37 55. Fax: 010-450 83 30. De Vijverhof is een bruisend woonzorgcentrum met belangrijke voorzieningen voor de samenleving in Capelle. Naast huurappartementen voor senioren bieden we hier alle vormen van zorg.

Contacteer ons